Over mij

Ik ben Amarins, liefhebber van verhalen, kleuren en sterke vormen. Ik ben opgegroeid in Zutphen en heb gestudeerd aan de kunstacademie van Rotterdam. Eind 2008 ben ik naar Berlijn verhuisd waar ik samen met mijn man en twee kinderen ben neergestreken in het levendige Neukölln. De Duitse fascinatie voor “Tatort” zal ik nooit begrijpen en ik mis nog steeds goede kaas en drop maar verder voel ik mij hier helemaal thuis.

Met het verlaten van Nederland, verliet ik ook de interieurarchitectuur en richtte mij op illustratie, mijn ware passie. In de Beauty branche maakte ik deel uit van een creative team en creëerde verfijnde, handgetekende illustratie’s voor o.a. kaarten, verpakkingsmateriaal, een magazine en online promotiemateriaal binnen verschillende campagnes.

Vanuit een typische “Berliner Altbauwohnung” werk ik inmiddels als freelance illustrator voor opdrachtgevers in binnen en buitenland, wat in het digitale tijdperk geen enkel probleem is. Tot mijn opdrachtgevers behoorden o.a. vt-wonen, Glossybox en Capital One (USA).
Daarnaast exposeerde ik mijn vrije werk op verschillende locatie’s, waaronder de Neonchocolate Galerie in Berlijn.

Over mijn werk

Als illustrator vertaal ik verhalen naar beeld. Ik geloof in de kracht van beelden en de grote invloed die zij (onbewust) op ons uitoefenen. Elke illustratie wekt emotie’s op. Een illustratie kan verwonderen of shockeren. Een illustratie kan iets verduidelijken, aanzetten tot nadenken of handelen of een belangrijke boodschap overbrengen.

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen vertaal ik jouw boodschap naar een treffende illustratie. Neem contact op en vertel me jouw verhaal!